Postat av under Sidnyheter.

Hej och välkommen till ThomasDesign.se! Den här bloggen är tänkt att bli uppföljaren till min tidigare blogg Thomas tankar som jag inte uppdaterat sen Oktober 2010. Anledningen till att jag inte bloggat så mycket på sistone och att jag startat en ny blogg är dels att jag haft en hel del andra projekt igång på webben, men också för att Blogspot är en så bökig bloggplattform och inte så vänlig i sökmotor-perspektiv.

Med den här bloggen har jag tänkt fortsätta skriva om de sakerna jag intresserade mig för i den tidigare bloggen, så som marknadsföring, design, produktplacering, igenkänning, design, varumärken… ja listan kan göras lång! Med ThomasDesign.se har jag även tänkt prova på att marknadsföra mig själv lite då jag idag aktivt söker jobb inom främst marknadsföring och webb.

För er som tidigare läst vad jag skrivit så är det jättekul att ni hittat hit och för er nya får jag önska er välkomna och hoppas att ni fortsätter läsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.