Gmail administration, backup och migrering

Använder du Gmail med en egen domän för ditt företags email? Gmail och Google Apps är väldigt smidigt men det kan vara lite bökigt att sköta administration, backup och migrering när ens fokus ligger på annat i verksamheten. Jag kan hjälpa dig med:

  • Hantering av konton efter en anställd slutar: Jag kan ändra lösenord, behörighet och även ställa in så att alla eller utvalda mail från den anställdes vidarebefordras till dennes chef.
  • Backup av mailkonversationer och bifogade filer: Är du orolig över att du av någon anledning plötsligt inte skulle komma åt din mail eller bifogade filer? Jag kan genomföra en backup av dem vilket kan förvaras på en säker plats och läsas in igen vid behov.
  • Migrering vid nytt företagsnamn/nytt domännamn: Har du tänkt byta företagsnamn och därmed även domännamn och det är dags för ett nytt Gmail-konto för detta? Jag kan hjälpa dig med att flytta över alla gamla mailkonversationer och bifogade filer från företagets gamla konto till det nya och även peka om så mail vidarebefordras.

Kontakta mig för mer information