Responsiva e-mailmallar

Att designa e-mailmallar är tyvärr lite som hur det var att designa hemsidor för över 10 år sedan och är du inte så bevandrad med gammaldags HTML med tabeller och inline CSS, samt att ibland skriva specifik kod för Outlook – så kan det vara trevligt att få hjälp av någon annan. Jag designar snygga och responsiva e-mailmallar som fungerar i alla populära emailklienter, appar och sidor som Gmail.com och Outlook.com – oavsett om det är för datorn eller i mobilen. Jag kan hjälpa dig med:

  • Responsiv e-maildesign från färdig skiss: Har du en designer som har gjort en grym skiss? Jag kan omvandla den till HTML och CSS som du sedan kan skicka ut med t.ex. Mailchimp
  • Responsiv e-maildesign från grunden enligt dina brand guidelines
  • Testande och optimering av dina nuvarande utskick: Har du redan en e-mailmall som du använder men som inte riktigt konverterar till antalet besökare eller avslut som du önskar? Jag kan köra ett antal tester på designen för att få fram om den inte presenteras korrekt i vissa klienter och ge tips om förbättringar för interaktionsdesignen. Kanske är din knapp i mailet helt enkelt för liten att klicka på i mobilen?

Kontakta mig för mer information