Jag erbjuder mina kunder supportavtal med kontinuerligt underhåll varje vecka av företagets WordPress-hemsida. I avtalet ingår även extratjänster med schemalagd backup, Pro-version av brandvägg och övervakning av hemsidans status där jag blir meddelad om den skulle gå ner av någon anledning. I avtal erbjuder jag även löpande support ifall du skulle köra fast i användningen av hemsidan eller om det skulle uppstå några problem.

Underhåll av WordPress

En WordPress-hemsida behöver ha de senaste uppdateringarna av WordPress kärna, dess plugins och teman för att behålla optimal funktionalitet, hastighet och säkerhet. Utvecklare hittar ständigt nya säkerhetshål de täpper till i koden för WordPress och plugin för webbpubliceringsverktyget. Temadesigners skickar då och då ut uppdateringar med optimeringar och förbättringar för att göra ditt köpta tema mer modernt och fritt från buggar.

Ibland kan det vara svårt att komma ihåg att hålla allt uppdaterat och i vissa fall kan lite större uppdateringar kräva lite efterforskning och testande för att försäkra om att allt forfarande fungerar med varandra och att till exempel ett av WordPress-sidans plugins har stöd för senaste versionen av WordPress.

Jag erbjuder hjälp med kontinuerligt underhåll av ditt företags WordPress-hemsida så att allt är uppdaterat och fräscht och jag ser även till att hålla koll så att hemsidan och admin-delen fortfarande fungerar bra. Backuper av hemsidans databas och filer tas alltid och vid större uppdateringar så kan jag även vid behov testa dem på en klonad kopia av hemsidan först.

Få hjälp med:

  • Kontinuerliga uppdateringar av WordPress kärna, dess plugins och teman
  • Schemalagda automatiska backuper
  • Schemalagd automatisk genomsökning efter skadliga filer tillhörande hemsidan

WordPress-support

WordPress är för det mesta väldigt användarvänligt, men ibland kan det dyka upp något som får även en van webbredaktör att lägga pannan i djupa veck. Jag har suttit med mängder av olika WordPress-installationer genom åren och har stött på och löst många vanliga och ovanliga problem relaterade till själva hemsidan och WordPress admin-del. Kan du plötsligt inte logga in i WordPress admin? Fungerar det inte att ladda upp bilder? Får du felmeddelanden i admin eller ser till och med besökarna det på sidan? Går det allmänt långsamt? Detta är några exempel på sådant jag har hjälpt till med tidigare och jag hjälper gärna ditt företag med felsökande och problemlösning av er WordPress-hemsida.

Om vi har ett support-avtal med tillhörande schemalagda backuper eller du har kontinuerliga backuper sen tidigare, så kan jag hjälpa dig att återställa hemsidan till ett tidigare stadie.

Få hjälp med:

  • Support över mail eller telefon
  • Att reda ut vad felet beror på: Till exempel buggar, intrång eller problem hos webbhotellet?
  • Om hemsidan är långsam för besökarna och/eller i administrationsdelen
  • Det går inte att nå hemsidan genom att det är blankt eller att det visas felmeddelanden
  • Återställning av databas och filer till en tidigare backup innan det gick fel
  • Kontakt med ditt webbhotell om de krävs för att ändra inställningar, starta om en server eller återställa från backup

Kontakta mig för mer information