Wordpress
Jag erbjuder supportavtal med underhåll och support av företagets WordPress-hemsida eller WooCommerce-butik. I avtalet ingår även extratjänster med schemalagd backup, Pro-version av brandvägg och övervakning av hemsidans status där jag blir meddelad om den skulle sluta svara någon anledning.

Löpande underhåll av WordPress

En WordPress-hemsida behöver ha de senaste uppdateringarna av WordPress kärna, dess plugins och teman för att behålla optimal funktionalitet, hastighet och säkerhet. Utvecklare hittar ständigt nya säkerhetshål de täpper till i koden för WordPress, plugin för plattformen. Temadesigners skickar då och då ut uppdateringar med optimeringar och förbättringar för att göra ditt köpta tema modernt och fritt från buggar.

Ibland kan det vara svårt att komma ihåg att hålla allt uppdaterat och i vissa fall kan lite större uppdateringar kräva lite efterforskning och testande för att försäkra om att allt forfarande fungerar med varandra och att till exempel ett av WordPress-sidans plugins har stöd för senaste versionen av WordPress.

Jag erbjuder kontinuerligt underhåll av ditt företags WordPress-hemsida så att allt är uppdaterat och fräscht och jag ser även till att hålla koll så att hemsidan och admin-delen fortfarande fungerar bra.

Backuper av hemsidans databas och filer tas alltid och jag testar alltid på en dold, klonad kopia av hemsidan eller butiken före det görs för den riktiga sidan.

Få hjälp med:

  • Underhåll och support för ett fast pris: Underhåll och support ett förbestämt antal timmar varje månad för ett fast pris. Ytterligare hjälp kan beställas per timme vid behov.
  • Hålla hemsidan/nätbutiken modern och uppdaterad: Kontinuerliga uppdateringar av WordPress kärna, dess plugins och teman.
  • Extra skydd för hemsidan: Pro-version av brandvägg som blockerar intrångsförsök och söker igenom filer efter skadlig kod. Avancerade regler kan aktiveras för att t.ex. blockera alla länder utom Sverige från inloggning i admin.
  • Bevakning av upptid för hemsidan: Jag får notifikation på email och SMS om hemsidan slutar svara, för att snabbt kunna kontrollera och åtgärda problemet.
  • Schemalagda automatiska backuper: Backuper av databas och filer som sparas undan på extern plats.

Support i WordPress och WooCommerce

WordPress är för det mesta väldigt användarvänligt, men ibland kan det dyka upp något som får även en van webbredaktör att lägga pannan i djupa veck.

Jag har suttit med mängder av olika WordPress-installationer och WooCommerce-lösningar under de snart 6 år jag arbetat med det på heltid. Jag har stött på och löst många vanliga och ovanliga problem relaterade till själva hemsidan och WordPress admin-del.

Om vi har ett supportavtal med tillhörande schemalagda backuper eller du har kontinuerliga backuper sen tidigare, så kan jag hjälpa dig att återställa hemsidan till ett tidigare stadie.

Få hjälp med:

  • Support över mail
  • Ansvar för kontakt med extern support: Vid behov, ansvar för kontakt med ditt webbhotell/serverleverantör och suport av dina teman och plugins och affärssystem för att felsöka och lösa problem.
  • Felsökning: Till exempel buggar, intrång eller problem hos webbhotellet?
  • Generell kontroll och tester: För att se så att hemsidan inte är långsam för besökarna och/eller i administrationsdelen. Tester av centrala funktioner som kontaktformulär, bokning eller beställning efter uppdateringar.

Kontakta mig för mer information