Postat av under Affiliatemarknadsföring, Marknadsföring på Internet.

Jag tänkte att jag ska vara lite generös och ge er lite olika knep att med hjälp av Internet dryga ut kassan. Som student eller liknande som inte direkt badar i pengar, är det alltid trevligt med lite extra pengar eller kuponger till plånboken. Så här får ni lite av mig beprövade tips!

Survey-undersökningar

Företaget skickar olika undersökningar till din mailadress som du får svara på. Om du stämmer in på målgruppen de tänkt till undersökningen får du möjligheten att svara på frågor om alla möjliga ämnen och bli belönad i pengar eller poäng som sedan omvandlas till en belöning efter att en viss summa uppnåtts.

Ciao! surveysAdress? http://www.se.ciao-surveys.com
Belöning?
SEK. När du tjänat minst 70 kr eller så kan du välja att skicka dessa till ditt PayPayl-konto (som du tyvärr måste skaffa om du inte redan har ett). Du kan också bjuda in  kompisar och tjäna 5 kr/per värvad.
Vanlig belöning? Mellan 6 – 20 kr/svarad enkät. Enkäterna tar mellan 5 – 60 min att svara på.

+
Undersökningar skickas ofta, rätt bra betalt, går snabbt att tjäna lite pengar

Du måste ha ett PayPal-konto för att få betalt. Det tar flera veckor att få pengarna till din PayPal när du väl valt att få utbetalning.

Panel.se

Adress? http://www.panel.se
Belöning?
SEK. När du tjänat minst 60 kr eller så kan du välja att skicka dessa till ditt PayNova-konto (som du tyvärr måste skaffa om du inte redan har ett).
Vanlig belöning? Mellan 5 – 20 kr/svarad enkät. Enkäterna tar mellan 5 – 30 min att svara på. Du får även 1 kr om du nu inte passar in i den tilltänkta målgruppen för undersökningen.

+
Rätt  bra betalt i kronor per nedlagd minut. Går rätt snabbt att få in lite pengar.

Du måste ha ett PayNova-konto för att få betalt.

Cint.seAdress? http://www.cint.se
Belöning?
SEK. När du tjänat minst 100 kr kan du välja att skicka dessa till ditt bankkonto.
Vanlig belöning? Mellan 5 – 20 kr/svarad enkät. Enkäterna tar mellan 4- 30 min att svara på. Du får även 1 kr om du nu inte passar in i den tilltänkta målgruppen för undersökningen.

+
Rätt  bra betalt i kronor per nedlagd minut. Går rätt snabbt att få in lite pengar. Du får betalt till ditt vanliga bankkonto.

Du måste ha tjänat minst 100 kr för att få utbetalning, vilket är rätt högt jämfört med de andra sidorna.

Din åsiktAdress? http://www.dinasikt.se
Belöning?
SEK som omvandlas till en belöning. När du tjänat minst 100 kr kan du omvandla dem och välja att få en belöning i form av värdecheckar från Coop, SF Bio, Stadium, McDonald’s eller CDON.com.
Vanlig belöning? Mellan 5 – 20 kr/svarad enkät. Enkäterna tar mellan 10- 30 min att svara på.

+
Rätt  bra betalt i kronor per nedlagd minut. Går rätt snabbt att få in lite pengar. Många olika sorters belöningar att välja mellan som skickas hem till din brevlåda ganska snabbt.

Du måste ha tjänat minst 100 kr för att få utbetalning, vilket är rätt högt jämfört med de andra sidorna. Vissa kanske tycker det är trist att det inte är kontanter.

Test and vote

Adress? http://www.testandvote.com
Belöning?
Poäng. När du tjänat minst 65 000 poäng eller så, kan du omvandla dem och välja att få en belöning i form av värdecheckar värda 150 kr från Accentiv (kan användas hos Åhléns och Toys ’R Us) eller hos CDWOW.com.
Vanlig belöning? Mellan ca 500 – 5000 poäng/svarad enkät. Enkäterna tar mellan 10- 60 min att svara på.

+
Man kan även tjäna poäng på att göra små undersökningar inne på själva sidan. Testandvote går också ut på att medlemmar kan få och testa nya produkter.

Rörigt med poäng istället för kronor, begränsat med vad man kan använda poängen till. Tog lång tid för mig att skramla ihop mina första 60 000 poäng.

Inboxdollars

Adress? http://www.inboxdollars.com
Belöning?
Amerikanska Dollar. När du tjänat minst 30$ kan du få dem till ditt bankkonto?
Vanlig belöning? Olika i $ beroende på vad för sorts undersökning du gör eller vad du gör genom deras sida.

+
Deras sida är inbjudande och har flera andra sätt att tjäna pengar på än att få undersökningar skickade till din mail. Det går riktigt snabbt att tjäna de första 5$.

Sidan är på engelska och eftersom jag angett att jag är svensk har jag inte fått en enda undersökning till min mail än, trots att jag varit medlem i flera månader. Sidan verkar vara mest för folk från USA eller Kanada så om du inte lyckas trixa till det är det nog slöseri med tid.

Ta emot reklam i din e-post

EmailadvertsAdress? http://www.emailadvert.se
Belöning? SEK. Utbetalning sker när man tjänat minst 200 kr.
Vanlig belöning? 50 öre per klickad länk i varje mail. 1 kr per rekryterad medlem och 5 öre per klick från rekryterade.

+
Väldigt bekvämt sätt att tjäna pengar på, bra med provision på klick från rekryterade.


200 kr är en galet hög gräns för utbetalning. Ett tag fick jag minst ett mail om dagen, nu får jag dem väldigt sällan, vilket gör att det tar lång tid att få ihop pengar.

Tjäna och spara pengar på det du gör online


PlusikassanAdress? http://www.plusikassan.se
Belöning? SEK. Utbetalning sker när man tjänat minst 200 kr.
Vanlig belöning? 25 öre – 15 kr per utförd handling. Man tjänar pengar för att registrera sig på olika sidor. Man kan även få olika % rabatt vid näthandel genom Plus i kassan.

+
Det går snabbt att tjäna de första tiorna, bra rabatter ifall man ska köpa saker på nätet- särskilt lite dyrare saker.


200 kr är en för hög gräns för utbetalning. När man registrerar sig på andra sidor och på så sätt tjänar pengar så hamnar man lätt med i massor med nyhetsbrev och annat.

2 Kommentarer till “Tjäna pengar på Internet”

 1. Frode

  >Se også http://www.triabapanel.se :"Triaba panelen är en nystartad panel där Sveriges befolkning uttrycker sina åsikter om reklam och produkter. Våra medlemmar deltar varje månad i Internetbaserade enkäter där aktuella frågor inom olika områden ställs. Du erhåller för varje undersökning du slutför en ersättning (varierar mellan 5-40 kr beroende på undersökningens längd). "

  Tips: se nettsiden http://www.triaba.com for fyldig oversikt for både Sverige og mange andre land

  Svara
 2. Rasmus / Betalda Undersökningar

  >Jättebra inlägg ! Håller di också på med betalda undersökningar?

  Jag gör det och min tanke är att kunna leva på detta 🙂 Tjänar riktigt fina pengar på det.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.