Postat av under Uncategorized.

Thomas Design 10 år
Thomas Design 10 år

Nu i augusti 2023 fyller Thomas Design som företag 10 år! Jag grundade företaget i samband med att jag slutade på en start-up i augusti 2013. Sedan dess har det varit flera olika kunder och uppdrag, både som underleverantör och som direkt leverantör till kund och i samarbeten med andra kreatörer eller själv.

Det har varit stundtals många sena kvällar, utmaningar och dyrköpta lärdomar som säkert många andra som driver eget kan skriva under på. Jag tror att en del saker är lätt att teoretisera kring från skolbänken, likt när jag studerade min kanditat i Reklam och PR- men det blir en annan sak när man gör det på riktigt själv med riktiga kunder och pengar inblandade.

Jag tycker att de som drömmer om att starta eget borde försöka ta steget till att göra det till en verklighet. Men det är bra att vara beredd på att det kan vara tufft framför allt i början innan man byggt upp en kundbas eller ett nätverk. Det kan också vara tufft att behöva ta ett helt annat helhetsansvar än som anställd, hantera missnöjda kunder – men också det omvända att känna att man har en större delaktighet också när det går bra.

Likt när jag startade 2013 så arbetar jag idag oftast med utveckling av WordPress-hemsidor och nätbutiker. Det dyker upp en del annat som digital marknadsföring, utveckling i andra system och design. Men WordPress är fortfarande ett populärt system och jag tror att jag kommer fortsätta att arbeta med det framöver även om jag är öppen till att gå över till andra system, eller kanske skifta över med tiden och erbjuda tjänster inom något som inte ens har med utveckling att göra.

Jag vill tacka alla nya och återkommande kunder samt de kreatörer och leverantörer som jag samarbetat med genom åren. Skål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.