Postat av under Konsumentbeteende.

PackshotCreator Mini HD 2.0

PackshotCreator Mini HD 2.0

När man säljer produkter på nätet är produktbilder väldigt viktigt för att eliminera lite av känslan att konsumenten inte kan se och känna på produkten. Bra produktbilder gör ett starkare intryck och ökar chansen att konsumenten köper den. Därför fastnade jag för PackshotCreator – en apparat i olika utföranden och versioner som låter dig snabbt och enkelt ta produktbilder för att sedan presentera i din e-butik eller liknande. PackshotCreator fungerar så att du lägger in en produkt  i en ljusbox och tar bilder med en digitalkamera som integreras i ljusboxen. Med en medföljande mjukvara så kan du rotera produkten inuti ljusboxen och snabbt ta de bilder som behövs. Med hjälp av programvaran kan det sedan skapas automatiska 360-graders rotationer i HD som kan användas som animationsfilmer eller liknande.

Den självklara frågan med en sån här produkt blir såklart ”varför behöver jag den? Vi har ju en fotograf!” och då lådorna inte är jättebilliga så kanske de inte konkurrerar ut fotografen för alla butiker eller marknadsavdelningar. Men då det går så snabbt och det inte ens behövs en utbildad fotograf för att ta bilderna så tror jag att PackshotCreator definitivt  kan spara in pengar efter ett tag för lite större e-butiker.

PackshotCreator finns i ett antal olika utföranden som den stora PackshotCreator, PackshotSpin (som är en platta inte helt olikt ett DJ-turntable som produkten placeras på) och PackshotOffice en lite mindre låda för kontoret. Något som är lite extra intressant är att PackshotOffice-paketet har en medföljande touchscreen på vilket man kan sköta bildredigering och retusch och kontrollera sin photo session i realtid.

Läs mer om PackshotCreator

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.