Postat av under Marknadsföring på Internet.

Mailerlite.se

Mailerlite.se

Jag blev kontaktad av MailerLite.se som har en ny produkt på den Svenska marknaden och jag tänkte att det kan vara intressant för du som läsare som är i behov av enkla utskick av nyhetsbrev antingen nu eller i framtiden. E-postutskick och nyhetsbrev är ett effektivt sätt att hålla kontakt med kunder på nätet, bygga varumärkeslojalitet, skapa repetitionsordrar och i vissa fall till och med få kunden att återuppta en övergiven kundvagn i din e-butik.

MailerLite är gjort för att små och medelstora företag enkelt ska kunna skicka nyhetsbrev utan några krav på kunskaper inom HTML. Verktyget erbjuder enkel prenumeranthantering och detaljerade rapporter med statistik så du kan se hur kampanjen gick. Du kan till exempel se hur många som öppnade mailet, som klickade på en länk i det eller som avanmälde sig från det. Rapporternas utseende får mig att tänka på en sorts blandning mellan Google Analytics och Addthis, så det verkar lättöverskådligt. En intressant grej MailerLite har med i statistiken och i breven är förmågan att mottagaren kan gilla på Facebook.

MailerLite rapporter

MailerLite rapporter

Den stora styrkan jag tror MailerLite har är när du skapar själva nyhetsbrevet. Du behöver inte sitta och knacka HTML-kod och mecka med CSS, utan här drar du helt enkelt i boxar och fält och nyhetsbrevet byggs upp i realtid framför dina ögon. Det hela påminner mig mycket om WYSIWYG-verktyget Squarespace som låter dig bygga bloggar eller hemsidor på ett liknande vis.

MailerLite:s skapande av nyhetsbrev

MailerLite:s skapande av nyhetsbrev

Vad kostar då MailerLite? De har en smart prismodell som innebär att du bara betalar när du skickar – alltså inga start- eller månadskostnader. Du köper ett antal krediter med ett pris på mellan 3,7 – 9 öre (beroende på kvantitet) och använder dem när det passar dig.

MailerLite har nu ett specialerbjudande med min blogg där du får 1000 gratis mailkrediter. Använd kampanjkoden ”thomasdesign” när du registrerar dig. Koden gäller fram till 30:e April.

Kontakta mig för hjälp e-postmarknadsföring »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.