Postat av under Affiliatemarknadsföring, Marknadsföring på Internet, Sökmotoroptimering.

Slot Machine av Rob Boudon

Slot Machine av Rob Boudon

Om du som jag sysslar med affiliatemarknadsföring och SEO så vet du att det är områden där det är väldigt hysch-hysch och en aura av att en trollkarl inte avslöjar sina bästa tricks. Men då och då dyker det upp en del personer med lite mer transparens om olika projekt och som berättar mer om deras erfarenheter. En av dessa är Erik Bergman som driver bloggen John Slots. Jag halkade in på bloggen via en sökning på hashtaggen #affiliatese på Twitter där man kan hitta en del uppdateringar från olika nätverk och tips och bloggposter från andra affiliates.

På John Slots skriver Erik om sina erfarenheter som affiliate inom gamblingsegmentet, något som kan föra med sig många utmaningar på grund av marknadsföringslagar i olika länder och att Google inte är ett stort fan av segmentet gambling och hasardspel då det faktiskt finns en del skumma sidor inom det. Erik började med att marknadsföra gamblingsidor som en hobby men jobbar idag med det på heltid från Malta där många sidor inom det segmentet brukar hamna till slut.

Då jag själv fortfarande befinner mig på hobby-stadiet och har affiliatemarknadsföring som en extrainkomst, så är det spännande att läsa om hans resa till att idag livnära sig på det. Jag skulle gärna läsa mer om de utmaningar han lär ha ställts inför med till exempel marknadsföringslagar och Google när de har försökt sökmotoroptimera och göra reklam för sidor inom gambling och casinon.

Så om du är intresserad av affiliatemarknadsföring eller nyfiken på hur det fungerar i världen med gambling på nätet så rekommenderar jag att du tar en titt hos John Slots.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.