Postat av under Marknadsföring på Internet, Sociala medier.

Twitter Sverige

Twitter låter dig ta till dig all möjlig sorts information runt från hela världen och kan även hjälpa dig att hitta nya kunder eller nya jobb och få inspiration för dina projekt. Här listar jag några svenska hashtags som jag följer inom företagande, marknadsföring och utveckling. Tipsa gärna i kommentarerna om det är någon speciell svensk hashtag du kan rekommendera!

1. #sthmltech

Med #sthmltech hittar du nyheter och uppdateringar inom startup-företag i Stockholm. Även om du inte bor i Stockholm kan det vara intressant för inspiration om nya företag som poppar upp runt om i landet, som till exempel det mobila caféet Wheely som jag hittade genom feeden. Särskilt livat i flödet blir det när det hålls olika event inom området. Om du är intresserad av jobb eller uppdrag hos svenska startups kan det också vara en bra idé att ta en titt ibland.


2. #affiliatese

#affiliatese är hashtagen för svenska affiliatemarknadsförare. Här dyker det upp frågor och svar och intressanta artiklar inom området.


3. #svSEO

#svSEO ger intressanta diskussioner och länkar inom sökmotoroptimering (SEO). Trevligt för inspiration och att hålla sig uppdaterad om den ständiga utvecklingen med Google:s algoritmer och nya trender.

4. #WPSE

Under #WPSE så samlas inlägg om WordPress och WordPressutveckling. Just nu rätt mycket marknadsföring i resultaten, men det dyker även upp intressanta tips och guider emellanåt.

5. #nyttjobb

#nyttjobb är enligt mig stället nummer ett för att leta nya jobb och anställda på svenska Twitter. Här postas kanske hundratals platsannonser varje dag från rekryteringsföretag och även av mindre företag själva. Är du på jakt efter att anställa någon så dyker det även upp användare som meddelar att de söker jobb. Jag har tidigare hittat en del intressanta tjänster att söka här tidigare och då många som jag annars hade missat då de kanske bara postats på ett företags hemsida och inte som en betald rekryteringsannons.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.