Skorstensfolket hemsida

Postat av under Okategoriserade.

Skorstensfolket WordPress-hemsida

Kund: Skorstensfolket Webbutveckling och webbdesign-skisser: Thomas Design Copywriting och projektledning: Snoggy Projektlansering: April 2024 Länk: https://www.skorstensfolket.nu/ Skorstensfolket hade en gammal WordPress-hemsida där innehållet var rätt begränsad att redigera med en kombination av WordPress standardredigerare och egna fält. Jag tog fram några realistiska skisser och utvecklade sedan ett eget tema som bygger på GeneratePress. Till det… Read more »

KNUT hemsida

Postat av under Okategoriserade.

KNUT WordPress-hemsida

  Kund: Kulturskolerådet Webbutveckling: Thomas Design Grafisk design: Lilla Tryckeriet Projektlansering: September 2023 Länk: https://knut-sve.se/ I slutet av 2020 lanserade jag tillsammans med Kulturskolerådet deras nya hemsida. Den här gången fick jag i uppdrag av dem av att utveckla en helt ny WordPress-hemsida för deras projekt KNUT. KNUT står för Kulturskolans Nytänkande Ungas Talan och… Read more »

Finanskompetens hemsida v2

Postat av under Okategoriserade.

Finanskompetens WordPress-hemsida

Kund: Finanskompetens Webbutveckling: Thomas Design Webbdesign och grafisk profil: Finanskompetens Projektlansering: Mars 2022 Länk: https://www.finanskompetens.se/ Jag utvecklade den tidigare versionen av Finanskompetens WordPress-hemsida som lanserades i början av 2018. I början av 2022 kände dem att det var dags för lite anpassning av designen och ny funktionalitet. Framför allt sökfunktionen för utbildningar fick ett lyft… Read more »

Retta hemsida

Postat av under Okategoriserade.

Retta WordPress-hemsida

Kund: Retta Webbutveckling: Thomas Design Webbdesign och grafisk profil: Retta Projektlansering: Maj 2022 Länk: https://retta.se/ Retta hette tidigare HESTIA och behövde i samband med namnbytet och den nya grafiska profilen också en ny hemsida. Återigen blev valet WordPress, men denna gång med ett eget tema och en bättre visuell layoutbyggare. Den nya hemsidan blev fräschare… Read more »

Kulturskolerådet hemsida

Postat av under Okategoriserade.

Kulturskolerådet WordPress-hemsida

Kund: Kulturskolerådet Webbutveckling: Thomas Design Projektlansering: December 2020 Länk: https://www.kulturskoleradet.se/ Kulturskolerådet hade en hemsida som drevs av en äldre version av Drupal. Den var knepig och ganska statisk att arbeta med. Jag migrerade hemsidan till senaste WordPress med egna posttyper och en kombination av fasta avancerade fält och en visuell layoutbyggare. De har nu större… Read more »